Zavirite u Logosoft Data Centar, najsavremeniji data centar u BiH

Logosoft je završio izgradnju novog Data Centra koji će omogućiti pružanje potpuno novog seta usluga namijenjenih kompanijama svih veličina.

Sam Data Centar smješten je u centralnom dijelu grada, u neposrednoj blizini velikog broja poslovnih centara i državnih institucija. Dobro razvijena Logosoft optička infrastruktura i pristup servisima brzinama i do 100 Gbps, neovisno od brzine internet pristupa, Logosoft Data Centru daje veliku komparativnu prednost.

"U proteklih 20 godina koliko smo prisutni na bh. tržištu, bili smo pokretači i inovatori različitih poslovnih koncepata i tehnologija po kojima smo prepoznati kao liderska kompanija na tržištu poslovnih informacijsko-komunikacijskih rješenja. Tako i naš Data Centar, kreiran po uzoru na svjetske koncepte, nudi nove mogućnosti i usluge za sve vrste kompanija, a koje su trenutno tehnološki trend u svijetu. Na ovaj način želimo omogućiti svima koji posluju u BiH da se fokusiraju na svoj primarni biznis, a da IT prepuste nama po cijenama koje će biti prilagođene raspoloživom budžetu i sa minimalnim ili nikakvim početnim ulaganjima", rekao je Damir Dizdarević, zamjenik direktora i izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing Logosofta.

Logosoft Data Centar je izgrađen po najsavremenijim tehnološkim, sigurnosnim i ekološkim standardima. Pruža velike kapacitete za smještaj servera i isporuku različitih cloud servisa, uz maksimalnu fizičku i online sigurnost i tehničku podršku 24/7.

"Logosoft je veoma fleksibilan po pitanju svoje ponude prema korisnicima. Kompanijama omogućavamo da smanje svoja kapitalna ulaganja izmještanjem IT infrastrukture u naš Data Centar te efikasna IT rješenja širokog spektra, prema zahtjevima korisnika, a shodno potrebama i budžetu. Na ovaj način se u potpunosti prilagođavamo korisnicima, što je jedna od temeljnih odrednica našeg poslovanja", poručuju iz Logosofta.

Savremeni Logosoft Data Centar svoja vrata otvara 16. marta, a vi pogledajte nekoliko fotografija prije zvaničnog otvorenja.