Povećajte IT agilnost, fleksibilnost i skalabilnost uz niže troškove

Novosti

Kompanija Logosoft liderski status potvrdila Dell EMC Partner Program Gold certifikatom

Kompanija Logosoft je osigurala još jedan svjetski prestižan certifikat Dell EMC Partner Program Gold, koji će omogućiti bogatiji i intenzivniji angažman sa klijentima te kompaniji osigurati veću fleksibilnost za rast poslovanja.

Kompaniji Logosoft uručena nagrada Microsoft partner godine u svjetskoj konkurenciji

U proteklom periodu je održan godišnji kongres Microsoft-ovih partnerskih kompanija „Microsoft Inspire 2019“ koji je okupio najbolje svjetske IT kompanije te su na ovog događaju proglašeni i najbolji partneri u različitim kategorijama.

Kompaniji Logosoft uručen ISO 9001:2015 certifikat, kao dokaz poslovne izvrsnosti

Logosoft d.o.o. Sarajevo, lider na tržištu ICT i cloud-baziranih usluga u Bosni i Hercegovini s ponosom objavljuje da je dobio još jedan prestižni ISO certifikat.

Kompanija Logosoft Microsoft partner godine

Kompanija Logosoft, lider u pružanju ICT usluga u Bosni i Hercegovini, dobila je još jedno prestižno priznanje i nagradu za svoj rad, nagradu „Microsoft Partner godine za Modern workplace implementacije“.

Logosoft generalni sponzor Microsoft Network konferencije

Kompanija Logosoft prezentira rješenja iz Logosoft Security 365 portfolia, skupa rješenja iz oblasti sigurnosti koja adresiraju ključne bezbjedonosne izazove sa kojima se susreću sve kompanije koje rade sa visoko povjerljivim tipovima podataka.

Logosoft potvrdio svoj liderski status ISO certifikatima

Logosoft d.o.o. Sarajevo, lider na tržištu ICT i cloud-baziranih usluga u Bosni i Hercegovini je dobio dva prestižna certifikata od strane ISO-Internacionalne organizacije za standardizaciju za Logosoft Data Centar.

Završen Dan otvorenih vrata u Logosoft Data Centru: „Ne razmišljam da napustim BiH“

Kompanija Logosoft je učenicima, studentima, građanima i pravnim licima, u četvrtak 22.02. otvorila vrata Logosoft Data Centra za slobodne posjete.

Dan otvorenih vrata Logosoft Data Centra

Kompanija Logosoft će 22. februara 2018. u periodu od 09:00 - 16:00 učenicima, studentima, građanima i pravnim licima otvoriti vrata savremenog Logosoft Data Centra za slobodne posjete

Testiraj Virtuelnu mašinu u Logosoft Data Centru

Provjerite kako Virtuelne mašine mogu olakšati vaše poslovanje, smanjiti troškove i kapitalna ulaganja. Testirajte svoju custom made Virtuelnu mašinu na 15 dana potpuno besplatno bez ugovorne obaveze.

Logosoft Data Centar zvanično najsuperiorniji data centar u BiH

Kompanija Logosoft je u maju 2017. godine stekla certifikat Cisco Cloud and Managed Service Provider Master (CMSP Master)

[Microsoft Network 7] Logosoft Data Centar

Kompanija Logosoft, jedna od najvećih IT kompanija u BiH te prvi Microsoft partner u BiH, je sedmi put za redom Platinum sponzor Microsoft Network konferencije, koja se održava od 19. do 21. aprila u Neumu.

Zavirite u Logosoft Data Centar, najsavremeniji data centar u BiH

Logosoft je završio izgradnju potpuno novog Data Centra koji će omogućiti pružanje novog seta usluga za poslovne korisnike.

Logosoft otvorio najsavremeniji data centar u BiH

Prezentacijom novih mogućnosti i usluga Logosofta, zvanično otvoren Logosoft Data Centar.